Het laatste nieuws . . .

HOT: . . . . BIXIE-dag op zondag 25 maart . . . .

posted: 25 aug 2018.

Free Jump (oefen springen) start op vrijdag 5 oktober

Free Jump (oefenspringen): ook deze winter weer in de Oirschotse manege. We bieden u de mogelijkheid om te oefenen in het springen met uw paard(en) en/of pony(s). Het parcours staat gereed van 13.00 - 21.00 uur en het inschrijfgeld bedraagt 10,- per paard/pony.

De eerste Free Jump is dus op vrijdag 5 oktober; daarna nog meer in november, december, etc..

Kies in het linkermenu voor "Free Jump" voor alle data en meer info.

posted: 25 aug 2018.

Oirschotse Kampioenschappen: zondag, 2 september!

Zondag 2 september as wordt weer de jaarlijkse onderlinge wedstrijd gehouden.
We beginnen met Bixie en dressuur om 10.00 uur en rond 14:00 uur start het springen.
Kom gerust kijken en moedig alle combinaties aan!
Tot zondag

Voor startlijst: HIER.

posted: 22 juli 2018.

Het dak gaat eraf . . .

Eindelijk is het zover, het dak van de manege gaat vernieuwd worden. De oude platen gaan eraf en er worden nieuwe platen terug gelegd.
Daarom is de manege en het gehele terrein vanaf maandag 13 augustus t/m zondag 19 augustus volledig afgesloten. Van maandag 20 augustus t/m zaterdag 25 augustus is het terrein en de kleine rijhal vanaf 18.00 tot 07.00 uur beschikbaar.

De groepslessen zullen deze 2 weken komen te vervallen.
We begrijpen dat het even ongemakkelijk is maar dan hebben we ook een nieuw dak waarmee we weer jaren vooruit kunnen.

posted: 10 juni 2018.

Bixie-dg 2018

Zie hier enkele foto's van de Bixiedag in maart. Click op foto voor vergroting:

posted: 10 juni 2018.

Privacyverklaring AVG

Privacyverklaring AVG..

posted: 9 mei 2018.

Jaarvergadering en feestavond

Op vrijdag 1 juni vindt de jaarvergadering plaats met aansluitend een feestavond.
De vergadering begint om 20.00 uur.

De uitnodiging, agenda en notulen van de vorige vergadering treft u t.z.t. bij de menu-keuze "Leden-info" en kies vervolgens kies voor vergaderingen.

posted: 22 maart 2018.

Bixie-dag 25 maart

Dat wordt een leuke dag! Kom gerust even kijken. Het begint om 10.00 uur.
De startlijst staat op startlijsten.nl en op Facebook.
Om 12.30 uur is een showblok vrijheidsdressuur door Robin Renier.

posted: 29 mei 2017.

Jaarvergadering en feestavond

Op een vrijdag-avond in mei was het weer tijd voor de jaarvergadering en aansluitend een feestavond met barbecue om al onze vrijwilligers nog een keer te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar! De opkomst was groot, en het was dan ook een erg gezellige avond.
Dit jaar hebben we drie leden erbij die al 65 jaar lid zijn van onze club! Dit zijn Cees Roefs (zie foto), Wim van Heerebeek en Jan van Hersel. Ook zijn er weer wat ere-leden bijgekomen, deze zijn al 40 lid van de vereniging. Dit zijn Mark van Roy, Erik Roefs, Rianne van Kollenburg en Rianne van Heerebeek.
Ook hebben we helaas afscheid moeten nemen van drie bestuursleden, Jacqueline Loonen, Rianne van heerebeek en Femke Putmans-de Kok (zie foto). Allen heel erg bedankt voor jullie inzet en het vele werk de afgelopen jaren!

Tijdens de feestavond werden we ondersteund door enkele professionele koks (zie foto hieronder) en werden geholpen door enkele hongerige eters (zie ook hieronder) (;>).

reposted: 22 jan 2017.

Hippisch Indoor Oirschot: springen en dressuur

Eerste weekend: springen ponies.

Op zondag 8 januari was het de beurt aan de pony-ruiters en -amazones. Namens Oirschots rijvereniging starten enkele combinaties, waaronder Kiki Louwers met haar pony Chanel. Ze behaalde een negende prijs in de klasse B bij de DE-pony's.

Tweede weekend: springen paarden.

Zaterdag, 14 januari: klasse L: onze crack Toon van Mensvoort ging met de hoofdprijs aan de haal met zijn paard Enrique. In beide omlopen bleef Toon foutloos.

In de derby (de Grote Prijs van Oirschot), welke gewonnen werd door Julie Boonen met Quirra's Twinkling Z, behaalde Mark van Roy met E-Jopie-R de vierde prijs met een zeer snelle tijd in de winning round. Helaas viel een balkje. Op de foto zie je de eerste 4 prijswinnars van de Grote Prijs.

Zondag werden alle klassen van B t/m ZZ verreden. In de klasse B zien we dat Maarten van Rooy met Garianne de vijfde prijs heeft en Yvonne van de Loo met Cherunique de zesde prijs. Judith Donkers met Dilana-o scoorde in de klasse M een derde prijs. Ook een derde prijs, maar dan in de klasse Z was er voor Mark van Roy met E-Jopie-R.

Derde weekend: dressuur.

In de Z1 zien we Guusje van Heeswijk met Desperado in de uitslag op plaats 1. In diezelfde rubriek veroverde Rowie Rooth met Eros de derde prijs. Zondag ging Lotte Schakel met Fiesta met de eeste prijs aan de haal in de klasse B. In de M1 behaalde Rianne van Heerebeek met Gentle de derde prijs.

Voor alle uitslagen: kies in het menu voor HIO 2017 en vervolgens voor uitslagen.

posted: 10 februari 2015.

Historie . . . zonder woorden . . . , spreekt voor zich ! ! ! Toch?