Bestuur

Oirschots Rijvereniging valt onder de stichting "Het Vierspan". Voor zowel de rijvereniging als de stichting is het correspondentieadres: Notel 53, 5688 NB Oirschot, tel. nr 0499-571737.

Naast een algemeen bestuur beschikt de vereniging over diverse commissies, waaronder de commissie ruitersport. Zo valt o.a. de dagelijkse gang van zaken m.b.t. de wedstrijden voor paarden, pony's en recreanten onder de commissie ruitersport.

Hieronder treft u een tabel met de bezetting van het algemeen bestuur en een tabel met personen van de commissie ruitersport. Deze personen zijn via e-mail bereikbaar. Als u op de e-mail drukt, zal uw computer/ipad/mobile je mail-programma openen en kunt u deze persoon een e-mail sturen. Mocht dat op uw apparaat niet lukken, kopieer of type dan zelf het e-mail-adres over in je mail-programma.

Algemeen bestuur
Functie Naam e-mail
Voorzitter Barbara van Roy voorzitter@oirschotsrijvereniging.nl
Secretaris Tanja van de Louw secretaris@oirschotsrijvereniging.nl